Post by kronicarfiround on Mar 7, 2022 2:19:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MultiCraft — Build and Mine! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MultiCraft — Build and Mine! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודד עוד אבני חן ▞▞▞
▞▞▞ MultiCraft — Build and Mine! 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה מדהים הדבר היחיד שאני חושב שהם צריכים לעבוד עליו הוא שהמוט לא עובד וקורי העכביש לא נתקעים אותך בנוסף אני לא חושב שיש לך את השוקולד צ'יפס.
MultiCraft — Build and Mine! রোমাঞ্চকর dia
משחק טוב אבל יש לי בעיה שעצים נמצאים בכל מקום ואני לא יכול לעשות אחוזה גדולה ויפה ואני לא אוהב לחתוך עצים זה כואב לראות....... בבקשה תתקן את הבאג והרשיתי מיינקראפט המקורי עכשיו אני לא באמת רוצה את המשחק הזה עכשיו אבל בבקשה תקן את הבאג
MultiCraft — Build and Mine! Aventura hquk
MultiCraft — Build and Mine! சாகசம் zbrf
זה לא משחק כשרצית לשחק כל כך הרבה זמן
לעזאזל! כשניסיתי לגרור את לוחות העץ למלאי שלי, הוא חזר לפינה השמאלית העליונה. בבקשה תקן את הדבר הזה!
זה די טוב אבל יש לו כל כך הרבה דברים שאין לו ממיינקראפט כמו איפה האלקסו?
אני אוהב את המשחק הזה אבל הגרפיקה לא ממש טובה אני ממש שונא את הגרפיקה
יש לי בעיות בפיגור... בבקשה, אל תגיד לי באיזה מכשיר אני משתמש כי כבר יש לי מכשיר טוב יותר. שֶׁלִי. הפיגור ממשיך להפריע לי ואני צריך לחכות עד ימים כדי לבדוק אם זה עדיין בסדר. בבקשה, תקן את זה!!!
זה משחק גרוע. זה משחק מודים מרובי משתתפים לא במצב לא מקוון אבל זה נחמד מאוד תודה על העדכון
אל תקבל! כאשר אתה מקבל את המשחק הזה יש תקלות כמו איך אני אפילו לא יכול ליצור שום דבר או קשיים כשמוציא דברים מהחזה. ואני יכול לתת לו 0 כוכבים.
זה משחק מפוקפק כמו הפקדים שאתה צריך להתרגל אליהם, אבל זה לא חבל, הסירות חסרות תועלת אתה יכול גם להפעיל, בלוקים מסודרים יותר חסרי תועלת, לא יכולתי לעשות פורטל מסודר יותר, כי כנראה לא אפשרי, לא ממש המון המון כל כך אה. באופן כללי הייתי נותן לו 2 אבל כן יש לך כמה דברים על מיינקראפט בסדר אז 3 זה כן. הייתי ממליץ לאחרים אבל בעיקר יצירתי שכן הישרדות היא פשוט ארוכה וחסרת טעם, לקח לי שעה אחת לנצח אותה בעצם על ידי השגת ערימה של בלוקים מסודרים יותר.
זה בדרך כלל משחק נהדר אבל יש דברים שאני פשוט לא אוהב. כמו כן יש כמה דברים שאשמח שיוסיפו למשחק. אני יודע אם זה רק אני אבל בשרת הקריאייטיב שלי אני מקבל רק את סקינים המוגדרים כברירת מחדל שהם נותנים לנו. אני כן משתמש בשריון כדי לגרום להם להיראות טוב יותר, אבל אני מרגיש שזה יהיה טוב יותר אם נוכל להשיג סקינים שאנחנו מוצאים מכל מקום ונוכל ללבוש אותם במשחק. זה גם מעצבן שרק אני לא יכול להשתמש ב-tnt. בסך הכל, מחשבת משחק נהדרת אם אינך יכול להשיג מיינקראפט.
אני אוהב multi craft זה כל כך כיף לשחק עם חברים ובני משפחה ויש לי בית אבל פרסומות בכל פעם שאני עוזב משחק כל הזמן בבקשה שחקו במשחק הזה ותהנו ובגלל זה בחרתי ושום תחתון לא רוצה תחתון וגם בעולם של אתה לא יכול להגן על בלוקים ונפגעת 🤕 כל פעם שזה מעצבן וגם מתחדש ולא יורד שזה מעצבן ואין סוף ואין דרקון אנדר 🐉🐲 ובגלל זה בחרתי ובכל פעם שאני אוכל בשר 🍖 זה נותן לי רעל מזון אז 3 כוכבים.
זה הפחיד אותי כי זה התחיל לומר שגיאה בצ'אט ובטל. האם זה אמור לקרות? כי זה מפחיד.
טוב אבל המרקם לא ממש טוב 😂😂😂😂😂😂😂
אההה לא מי יודע מה
המשחק טוב. אבל יש בעיה כלשהי: 1. מפלצות נדירות מדי כאן. בלילה מצאתי כאן רק 1/2 מפלצות. אז קשה להשיג את החומרים האלה שאני יכול להשיג ממפלצות. 2.הכפרים חסרי הגנה ויש לשפר את התנהגות הסוחרים. כמו שהם צריכים להיות בעלי מקצועות שונים והם צריכים להוליד גולם או להילחם במפלצות משלהם. 3. אני לא בטוח אבל שמעתי מחבר שלי שפחמים הם נדירים מדי במערות. אבל זה לא צריך להיות. כי גחלים הם משאבים נפוצים.
זה משחק ממש מעולה אבל לא אוהב כל כמה דקות שתוספת צצה את המינון הזה שוב ושוב אבל זה משחק טוב
נורא המשחק יופעל מחדש אוטומטית בכל פעם שאני מנסה לשחק.
זה משחק מדהים!!! כשהטלפון שלי מת אני כאילו, לא! למה זה קרה!?
המשחק הזה מאוד מגניב אבל בבקשה תוסיפו עוד רהיטים ופריטים דומים למיינקראפט ותוסיפו גם מידות כמו התחתון, הסוף ותוסיפו מבנים דומים למיינקראפט ושתי בעיות כשאני עובר למצב מרובה משתתפים ואני מתחיל אותו כתוב דברים כמו "לא חוקי שם משתמש" ו"סיסמה לא חוקית" ולפעמים לשרת המארח לוקח נצח לטעון אז בבקשה תקן את הבאגים האלה והוסף את כל התכונות האלה בבקשה אוקיי ביי
זה בסדר, המשחק נוטה לקרוס בערך כל 45 דקות בערך. אני ממליץ לשחק עם WiFi ו-Data כבוי, כך שלא תקבל שום פרסומות. זה כמו Minecraft, אבל גרסה קצת יותר זולה. המשחק הזה הוא בחינם, וזה נחמד לבנות אותו במצב יצירתי. אבל אם זה לא קרס פתאום, או שקודי שגיאה יופיעו על המסך, זה יהיה נחמד. אני משחק בזה רק בגלל שאני עני, ולא יכול להרשות לעצמי את Minecraft pe.
יש לי מיינקראפט מקורי ואני מעדיף לשחק בזה יותר טווווווווב הורדתי כוכב אחד כי אני מרגיש נכון לתת ערבע ולא חמש כי זה לא. מושלם
משחק זבל ממש איטי ומשעמם. גם פרסומות כל 2 דקות, מעדיף לשלם עבור מיינקראפט מאשר הריסוק הזה.
טוב
אני עוד בהתחלה,יש לי עוד מה ללמוד על המשחק כדי לראות את כל מה שיש למשחק להציע. אבל בנקודה בא אני נמצא אני חושב שהמשחק הזה שווה הורדה!
התקנתי דומה למיינקראפט אבל אי אפשר לבנות כלום. אבל באמת משחק טוב.
זה משחק טוב שאין לו בעיות אז כן ממש טוב ואני יכול לבנות ושלי הוא מדהים וגם לא כמו עותקי המיינקראפט המטופשים האחרים של מיינקראפט עם גרפיקה נמוכה אז כן אוהב את המשחק.
האם יש שולחן קסום או אף פורטל יש לי את הדברים לעשות את שניהם אבל הם לא עובדים? ולא מוצא מדריך אם זה שונה מהרגיל אבל השילובים הרגילים לא עובדים?
המשחק הזה מדהים אבל עכשיו ימים לוקח הרבה זמן להתחיל רק. אז כל דבר מושלם במשחק ומשאיר את זה. אם הם יוסיפו גם כפריים אז זה יהיה יותר כיף ויותר זומבים יכולים להשתפר יותר ויותר. 🙂
המשחק הזה משעמם אפילו שהוא לא כמו minecraft אנשים לא מתקינים אותו אתה חייב להתקין lokicraft של יצירה ובניית המשחקים האלה הם כמעט כמו minecraft.המשחק היחיד שאני אוהב הוא מקוון שאתה יכול לחקור וכו'.
המשחק הזה הכי מתאים לי בתור Minecraft. אבל בבקשה הוסף מימדים נוספים, המון ובוסים ומונומנטים ומבנים כמו מכשפה, כמו קמל, דרקון אנדר, אנדרטאות אוקיינוס, מקדשי ג'ונגל, מקדשי מדבר ואחוזות יער, מבצרים תחתונים, מבצרים, ערי קצה וביומות חדשות ב את התחתית וגם להוסיף מעוזים כדי להיכנס לסוף, להוסיף עוד כמה פריטי מזון, בלוקים חדשים, אליטרה ומערכת בירה. אחר כך זה יהפוך בדיוק כמו MC אמיתי. בבקשה ראה את הבקשה שלי bcz אני משחק במשחק הזה מאז שנתיים.
Mr Meat: Horror Escape Room Arkada neic
המשחק הזה טוב זה חשוב לג'ונגלים
המשחק הזה מגניב אבל לפרסומות רבות אני אוהב ללכת על המים
המשחק הזה איום ונורא, קרע מוחלט של מיינקראפט. אנשים אומרים שהם ממשיכים לקבל פרסומות, אבל לא באמת קיבלתי מודעה אחת במשחק, אבל זה באמת קשה לשלוט במצלמה שלך, וממש קשה לי ליצור דברים, והדבר הכי קשה לעשות ב המשחק הזה שובר דברים. אני אפילו לא יודע איך לשבור דברים כמו, בכל פעם שאני מנסה להשיג עץ, כל כך קשה לי לשבור אותו! וזה עותק מוחלט של Minecraft.
אני מאוד מרוצה מהמשחק הזה 🎮 אבל מחקתי אותו פעם אחת ואחרי שהורדתי אותו שוב, ההתקדמות הקודמת שלי אבדה.
נחמד, אבל זה קשה ליצירה ואני לא יודע אם יש זומבים או המון עוין. קשה לראות אותו וזה מהיר עד הלילה זה צריך עוד עדכון כמו מיינקראפט אמיתי והמשחק קצת מפגר וכל כך הרבה מוסיפים כשאני יוצר פריט והתוספת הופיעה והסיח את דעתי... אני אתן לו 5 התחלות אבל כוכבי העץ היחידים שלו... אני לא מוצא אוכל רק תפוח... וכל כך קשה למצוא את החיות וזה קשה לעצב, שלי ויש כל כך הרבה תוספות... אני אוהב את זה קצת👍 זה כמו מיינקראפט.......
זה משחק נחמד מאוד אבל הוא תמיד באג כשאני על מסך ההפעלה אבל הוא מאוד נחמד אוהב מיינקראפט
MultiCraft — Build and Mine! சாகசம் zbrf
לא נורא אני לא אוהב את ההגדרות
המשחק הזה הוא אפילו לא עותק טוב של Minecraft. כן, שיחקתי בעבר במיינקראפט של Mojang. רק רציתי לבדוק עותקים גרועים של Minecraft, ומה אתה יודע? אני מוצא כאן דוגמה טובה לאחד. המשחק הזה כל כך לא מציאותי. זה גם מבקש לגשת להרבה מידע שלך כמו מיקום ומיקרופון, למה לעזאזל אתה צריך את המיקום שלי בשביל משחק העתקה גרוע של Minecraft??
מושלםםם